söndag 13 maj 2012

Tre i en

Mina fina kollega hör av sig och vill ha en tårta för att de ska ha ett trippelt firande där hemma. Hennes pappa, hennes man och hennes svägerska fyller alla så alla ska självklart få sin del på tårtan.

Jag gjorde så mycket dekorationer, haha, tydligen så tror jag att en tårta helt plötsligt var sååå mycket större. Men men det blev bra till slut iallafall. Inte riktigt allt kom med men så blir det ibland. Jag gör nästan alltid fler dekorationer än nödvändigt för det är inte roligt att stå där när man ska dekorera den och behöva börja tänka om och göra fler.

Innehåll: ljusa bottnar med chokladmousse och vaniljfluff med hallon. Spacklad med gräddsmörkräm och täckt med sugarpaste.


Thomas del av tårtan blev en hyllning till favoritlaget Brynäs IF. Självklart finns bucklan med :-)

Christer älskar golf så han får en golfbag med lite extra peggar (stavas det så?) och golfbollar. Självklart är flaggan från 18 hålet också med.

Caroline drömmer om huset med det vita staketet.Hon älskar att påta i trädgården och här har hon samlat ihop en bukett rosor men ännu inte orkat plocka undan sin lilla kratta och spade.

   GRATTIS CHRISTER, THOMAS och CAROLINE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar